Wij zijn de Bevers!

Wij zijn een speltak voor kinderen (jongens & meisjes) van 5 t/m 7 jaar. We spelen graag buiten in het bos, maar we doen nog veel meer zoals hutten bouwen, koken, knutselen en spelletjes spelen. Vaak zijn onze opkomsten in thema, zodat we steeds meer nieuwe scouting dingen leren. 

Het jaar wordt traditioneel afgesloten met het “beverlogeerweekend”, bij ons eigen gebouw het “Troeplokaal”. Dan slapen we één of twee nachtjes met elkaar, gaan we vlotvaren en nog veel meer stoere dingen doen!

groepsfoto bevers

Het Bever verhaal

Met onze bevers spelen we het Canadese beververhaal ‘Vrienden van het bos’. In dit verhaal gaat een gezin naast een rivier wonen. In deze rivier is een beverdam gebouwd en doordat één van de bevers op wonderlijke wijze kan praten, beleven de bevers en het mensengezin fantastische avonturen! Alle leiding bij de bevers heeft dan ook een naam uit het beververhaal. Op dit moment zijn er vier leiding: Rusty het zoontje van het gezin, Keeo de pratende bever, Malak de wijze uil en Bubbels het dochtertje van het gezin. 

Wanneer Opkomst?

Welke Leeftijd?

Wanneer word je geïnstalleerd?

Wanneer geen opkomst?

Enthousiast?

Lijkt het je kind leuk om op scouting te gaan? Neem dan gerust contact met ons op zodat hij of zij een dag gratis bij ons kan komen kijken.

Wij kijken ernaar uit!